Jeg kan ikke logge inn med koden jeg har mottatt, hva skal jeg gjøre nå?

Når du ikke kan logge inn på spørreskjemaet, kan dette skyldes ulike årsaker.

For det første er det viktig at du bruker din personlige skriftlige invitasjon, dette inneholder koden som du kan logge inn på det digitale spørreskjemaet.

Det kan også være at du ved et uhell ikke har kopiert innloggingsinformasjonen din nøyaktig. I invitasjonen er innloggingsinformasjonen din i den grå delen, du må kopiere dette nøyaktig når du logger inn på spørreskjemaet.

Hvis du ikke lykkes med å logge inn, vennligst kontakt en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finn kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontaktknappen på startsiden.