Kan jeg gi flere svar på ett spørsmål?

For nesten alle lukkede spørsmål blir du bedt om å velge ett enkelt svar. Hvis du krysser av flere svar på spørreskjemaet hvor bare ett enkelt svar kan gis, så vil det bli tolket av Effectory som 'ikke noe svar'. Hvis det forklares ved siden av spørsmålet om at flere svar kan gis, kan du krysse av flere svar. Med de åpne spørsmålene kan du bruke hele området inne i boksen for å formulere et svar på spørsmålet.