Hva skal jeg gjøre hvis jeg mottar varselet om at spørreskjemaet mitt allerede er ferdig?

Hvis du mottar varselet om at spørreskjemaet ditt allerede er ferdig, kan dette skyldes ulike grunner. For det første er det viktig at du bruker din personlige skriftlige invitasjon, dette inneholder koden som du kan logge inn på det digitale spørreskjemaet.


Videresendt til en kollega?
Hvert spørreskjema kan bare fylles ut én gang. Hvis du har videresendt linken til spørreskjemaet til en kollega, eller har delt din innloggingsopplysninger med kollegaen din, så betyr det vanligvis at din kollega har fullført ditt spørreskjemaet. Du kan da kontakte en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finne kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontakt oss-knappen på startsiden.

 

Var denne artikkelen nyttig?
2 av 2 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

0 kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.