Jeg har sendt spørreskjemaet mitt, men har skrevet noe feil, hva skal jeg gjøre nå?

Ønsker du å justere svarene på spørreskjemaet etter at du har sendt spørreskjemaet?

Vi anbefaler deg å ta kontakt med en av våre Effectory-ansatte. De kan sjekke for deg om det fortsatt er mulig å justere svarene. Hvis undersøkelsen er stengt, er det dessverre ikke lenger mulig å foreta disse endringene.

Du kan kontakte en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finne kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontaktknappen på startsiden.