Ik heb meerdere onderzoeken aangemaakt. Hoe kan ik deze onderzoeken terugvinden?

Klik op het tabje “onderzoeken” links in de navigatiebalk van My Effectory. Er verschijnt automatisch een overzicht met alle onderzoeken die jij hebt aangemaakt.

De status van je onderzoek wordt hier aangegeven met ‘concept’, ‘gepland’ of ‘lopend’.

Heb je meerdere onderzoeken aangemaakt en wil je gericht een aangemaakt onderzoek zoeken? Gebruik hiervoor de zoekbalk.