Ik heb mijn onderzoek gemaakt en ingepland, maar ik wil toch nog iets wijzigen. Kan dat?

Tot maximaal 12 uur voordat jouw gekozen meetperiode van start gaat, is het mogelijk wijzigingen te maken in jouw onderzoek.

Om dit te doen ga je naar het onderzoek onder “projecten” links in het navigatiescherm van My Effectory en klik je bij het onderzoek dat je wilt aanpassen op het potloodicoontje.

Binnen 12 uur voordat het onderzoek van start gaat is het niet meer mogelijk wijzigingen te maken. Wel is het mogelijk om 12 uur voordat het onderzoek start deze te verwijderen en eventueel een nieuwe aan te maken.