Ik ben bezig met het aanmaken van mijn eigen onderzoek, hoe werkt dit precies?

Het maken van jouw onderzoek gaat via My Effectory, onze online beveiligde omgeving. Voor het aanmaken van je eigen onderzoek volg de volgende stappen:

1. Klik links in de navigatie op “onderzoeken”. Is dit de eerste keer dat jij een onderzoek aanmaakt? Dan krijg je direct de optie te zien om een onderzoek aan te maken. Wanneer je al eerder een onderzoek hebt aangemaakt, dan krijg je een overzicht te zien met al jouw onderzoeken.

2. Om te starten klik je op de groene button ‘Start een onderzoek’. Een nieuw scherm opent: geef jouw onderzoek allereerst een naam. Deze naam zal zichtbaar zijn voor iedereen die je later gaat uitnodigen, dus kies een, voor iedereen, herkenbare naam. Klik daarna op ‘Onderzoek inrichten’.
  1. Vervolgens kom je in het scherm waar je je onderzoek maakt aan de hand van 3 gemakkelijke stappen: het kiezen van de deelnemers, een onderzoeksperiode kiezen en het maken van de vragenlijst. In het artikel 'Welke stappen volg ik om zelf een onderzoek te maken?' worden deze 3 stappen uitgebreid toegelicht.