Ik ben een manager en heb een uitnodiging gekregen om een eigen onderzoek aan te maken. Hoe kom ik in de juiste omgeving?

Het maken van jouw onderzoek gaat via My Effectory, onze online beveiligde omgeving. Via de mail heb je hier een activatiemail voor ontvangen, waarmee je direct kunt inloggen in My Effectory. Wanneer je deze link niet hebt ontvangen, kan je contact opnemen met onze Helpdesk door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar helpdesk@effectory.com