Wat zijn de technische vereisten om met Teamie te kunnen werken op mijn (werk)computer?

Indien je gebruik maakt van één van deze browsers kun je probleemloos gebruik maken van Teamie:

• De laatste versie van Firefox
  • De laatste versie van Safari voor Mac
  • De laatste versie van Google Chrome
  • Internet Explorer 11+

Indien onverwacht blijkt dat Teamie-mails niet aankomen of de Teamie-pagina niet werkt, raden we je aan om onderstaande whitelist te activeren (indien je organisatie bepaalde instellingen hanteert die Teamie blokkeren).

De ICT-afdeling van je organisatie kan dit voor je doen! Mochten ze vragen hebben, dan kunnen ze contact opnemen met het supportteam van Effectory via helpdesk@effectory.nl.

E-mail whitelisting voor de uitnodigingen die verstuurd worden (bulk e-mail):

Domein: @teamie.nl

FQDN: mail3.effectory.nl

E-mailserver IP: 198.2.134.34

Whitelisting voor de webservers die gebruikt worden

• https://questionnaire.teamie.nl
  • https://portal.teamie.nl
  • https://webapi.teamie.nl
  • https://signin.effectory.com

Daarnaast kan de IT-medewerker ook nog controleren of de belangrijke technische functies werken:

https://portal.teamie.nl/checks.html.