Wachtwoord vergeten voor je Teamie-account?

Kan gebeuren! Via de loginpagina van Teamie kan je gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanmaken. Je gaat naar portal.teamie.nl en vult het mailadres wat je gebruikt om in te loggen op Teamie. Vervolgens kom je op het scherm om je wachtwoord in te vullen. Onder de gele knop ‘inloggen’ druk je op de ‘wachtwoord vergeten?’. Gebruik voor je wachtwoord in ieder geval een hoofdletter, een cijfer en een teken, zoals %$#.