Kan een organisator de responsperiode ook wijzigen als de Teamie al gestart is?

Ja, dat kan. Mogelijk heb je als organisator de responsperiode op twee weken ingesteld, maar heb je al sneller inzicht in de resultaten nodig. Zodra alle deelnemers de Teamie invullen, wordt deze gesloten en krijg je direct inzicht in de resultaten. Zo kan de Teamie dus eerder sluiten dan de ingestelde responsperiode. Wil je de Teamie sluiten wanneer nog niet alle collega’s deelnamen? Dan kan je als organisator op de pagina 'team instellingen' een wijziging aanbrengen.

Uiteraard kan je ook op de knop 'Teamie aanpassen' klikken.

Een Teamie kan maximaal drie weken openstaan. Deze periode kan ook zelf gekozen worden.