Hoe kan je iemand toevoegen aan de Teamie zonder dat diegene mee doet?

Binnen Teamie zijn er drie rollen: organisator, deelnemer en gast. Om een gast toe te voegen, ga klik je linksboven in het startscherm op ‘team instellingen’.

Je ziet onder het blokje respons ook een knop ‘Teamie aanpassen’ staan. Deze knop zal je naar dezelfde pagina brengen om de gewenste wijzigingen door te voeren.

Vervolgens klik je op:

Op deze pagina kan je vervolgens een gast toevoegen. Let er op dat beide schuifjes naar links staan. Vergeet niet onderaan de wijzigingen op te slaan om deze ook door te voeren.