Voor hoe lang kan een Teamie open gezet worden?

1. Je logt in op portal.teamie.nl

2. Beneden op de pagina vind je de optie ‘nieuwe Teamie starten’. Je opent dit menu en klikt op de blauwe knop ‘start nieuwe Teamie’.

3. Je kan kiezen tussen 1, 2 of 3 weken, of je kunt zelf een periode kiezen tussen nu en drie weken. Je kan dan zowel de datum als het tijdstip aangeven waarop de Teamie opent en sluit. Zo kan je de Teamie bijvoorbeeld alvast klaarzetten voor een toekomstige periode. De maximale periode is 3 weken, ook als je zelf een periode kiest.

4. De Teamie sluit eerder wanneer iedereen binnen je team de vragenlijst al heeft ingevuld.