Wat staat er op My Effectory?

Nadat je bent ingelogd op het My Effectory, kom je gelijk terecht op de homepagina waar je alle benodigde informatie kunt vinden zoals de respons en een link naar de resultaten. Aan de linkerkant zie je het menu, hieronder staat beschreven wat je hier vindt. Afhankelijk van je rol en rechten kan het verschillen wat je te zien krijgt.

• Homepage: Op de homepagina komt alles bij elkaar. De overzichtelijke pagina geeft jou snel toegang tot de juiste informatie. Hier zie je de laatste updates van de lopende project(en) en o.a. notificaties getoond van laatste updates of vervolgacties voor jou.
  • Medewerkers: Beheer hier al je medewerkersgegevens in één duidelijk overzicht.
  • Projecten: dit geeft je een overzicht van alle projecten die onder jouw organisatie vallen. Dit kunnen projecten zijn die al zijn afgerond, maar ook lopende projecten. Je kan de projecten ook vinden via de homepage.
  • Projectpagina’s: Afhankelijk van het soort project/product krijg je andere inzichten en dus ook andere schermen te zien.
  • Surveypagina’s: Omdat ieder Pulse project meerdere onderzoeken kent, heeft ieder onderzoek een eigen pagina. Per pagina vind je alle benodigde informatie van dat onderzoek zoals: status, respons en de resultaten.
  • Analytics: Op dit moment vind je hier jouw Custom Analytic reports (bijvoorbeeld Text Analytics uitkomsten), indien afgenomen. In de toekomst worden hier extra functionaliteiten toegevoegd voor online inzichten op organisatie niveau

Links onderin kan je je accountgegevens wijzigen, zoals gebruikersnaam of de gewenste taal.