Waar vind je de resultaten van jouw team?

Ben jij leidinggevende van een team of afdeling, dan vind je de teamresultaten van jouw team(s) op My Effectory.

Zodra de resultaten beschikbaar zijn, ontvang je van Effectory een e-mail met een link naar My Effectory. Via deze link kun je inloggen met jouw eigen wachtwoord. Op My Effectory vind je de responsgegevens en kun je de resultaten van jouw team bekijken.

Via 'Home'

Op de homepagina vind je alle laatste relevante informatie en activiteiten voor jouw project(en). Zo vind je hier ook de laatste updates met betrekking tot de resultaten van jouw project(en).

Via 'Projecten'
Via het menu aan de linkerkant ga je als eerst naar 'Projecten' en selecteer je daar het project waar je de resultaten van wilt bekijken. Vervolgens zie je alle relevant informatie omtrent dit specifieke project, zo ook de resultaten. Klik op: 'Bekijk feedback' onder het kopje 'Resultaten' om naar de resultaten te gaan.