Waar vind je de resultaten van jouw team?

Ben jij leidinggevende van een team of afdeling, dan vind je de teamresultaten van dit team op My Effectory

Zodra de resultaten beschikbaar zijn, ontvang je van Effectory een e-mail met een link naar My Effectory. Via deze link kun je inloggen met jouw eigen wachtwoord. Op My Effectory vind je de responsgegevens en kun je de resultaten van jouw team bekijken. Via het menu aan de linkerkant kun je naar de repons of naar de resultaten van het onderzoek gaan.

Als het menu niet direct in beeld in na het inloggen in My Effectory, klik dan op de drie liggende streepjes links boven, dan verschijnt het menu aan de linkerkant.

Downloaden en printen van de rapportage?
Je kunt de resultaten in My Effectory ook bekijken of downloaden in een PDF- of PPT-bestand. Je vindt de resultaten door links in het menu te klikken op de link 'Resultaat & Actie'. De informatie bij Resultaat & Actie is dezelfde als de informatie in het PDF-rapport. De knop om de resultaten in Powerpoint en PDF te downloaden vind je rechtsboven in beeld.

Resultaten voor verschillende groepen?
Mocht je als leidinggevende toegang hebben tot de resultaten van verschillende groepen, dan kun je de verschillende teamrapportages vinden door te navigeren met de onderstaande knop (links in beeld).

Aan de slag met de resultaten?
De resultaten worden gepresenteerd op een interactieve manier. Je kunt door de resultaten bladeren en bepaalde inzichten vastpinnen (opslaan), zodat je ze kunt gebruiken voor jouw actieplan. Hierdoor weet je altijd op welke score of welk inzicht je een bepaalde actie hebt