Resultatendashboard: Open Antwoorden

i

Dit artikel maakt deel uit van Effectory's hulpbronnen voor het resultatendashboard. Voor een video over het gebruik van het dashboard verwijzen wij je naar dit artikel.

Gebruik je de Top 2 Box score? Houd er rekening mee dat je scores er anders uit zullen zien. Voor meer informatie klik hier.

Open antwoorden & bladwijzers

In het tabblad Open Antwoorden, kun je de geschreven antwoorden* op open vragen vinden. Je kunt individuele antwoorden als bladwijzer markeren door op het bladwijzer icoon te klikken.

* Er is een maximumlimiet van 10.000 tekens per open antwoord.

Klik op Bladwijzers om alle gemarkeerde antwoorden te zien. Dit stelt je in staat om je geselecteerde antwoorden gemakkelijk te vinden.

Houd er rekening mee dat bladwijzers alleen zichtbaar zijn voor de gebruiker die de bladwijzer heeft ingesteld. Bladwijzers worden niet gedeeld met andere gebruikers die toegang hebben tot de resultaten.

Zoekfunctie

De zoekfunctiestelt je in staat om alle antwoorden te vinden die een gekozen trefwoord of zin bevatten.