Multi-factor authenticatie (MFA) instellen

Multi-factor authenticatie (MFA) is standaard vereist voor Centrale en Medewerker Coördinatoren om te kunnen inloggen op Mijn Effectory. Dit zijn de gebruikersrollen die toegang hebben tot de meest gevoelige informatie en moeten te allen tijde veilig inloggen. Voor deze rollen kan MFA niet worden uitgeschakeld.

Voor Project-, Lokale, Resultatencoördinatoren, en Medewerkers is deze extra beveiligingsfunctie standaard ingeschakeld. Echter, Centrale Coördinatoren kunnen toegang krijgen tot de Multi-factor authenticatie instellingen in My Effectory, waar ze deze feature per rol kunnen inschakelen of uitschakelen, door deze stappen te volgen:

1. Log in bij My Effectory.
  2. Ga naar het tabblad Organisatie.
  3. Ga naar Beveiliging.
  4. Selecteer Multi-factor authenticatie (MFA).
  5. Gebruik de selectievakjes om te bepalen welke rollen MFA moeten gebruiken.

Regels en beperkingen van MFA

• De 6-cijferige code in de verificatie-e-mail is 5 minuten of tot het eerste gebruik geldig.
  • Indien je gebruik maakt van Single sign-on voor My Effectory, moet je zelf een MFA inrichten en kun je de Effectory MFA niet gebruiken.
  • Om MFA uit te schakelen, wijzig je de instellingen onder Beveiliging. Opmerking: voor Centrale en Medewerkerscoördinatoren kan MFA niet worden uitgeschakeld!
  • Zodra je contract met Effectory afloopt, wordt de persoonlijke informatie van je organisatie, inclusief e-mailadressen en telefoonnummers, veilig verwijderd.