Je gegevens controleren voordat je ze importeert

Uitgangspunt Je hebt je medewerkersgegevens al gematcht met onze categorievelden en mogelijke problemen met dubbele medewerker-ID's opgelost. Na het klikken op Import starten, opent het scherm Controleer voordat je importeert. Dit is de laatste stap van het proces voor het importeren van medewerkersgegevens.

De pagina Controleer voordat je importeert biedt je een overzicht van:

• De medewerkers die worden toegevoegd: nieuwe medewerkers die worden toegevoegd aan je bestaande medewerkersgegevens
  • De werknemers die worden bijgewerkt: bestaande medewerkers waarvoor wijzigingen zijn gedetecteerd in één of meer gegevensvelden
  • De werknemers die worden verwijderd: bestaande medewerkers die niet meer voorkomen in het bestand dat je importeert

1. Bekijk elk overzicht door op elk van de drie vakjes te klikken.
  2. Geef aan of de verandering moet worden uitgevoerd door de selectievakjes al dan niet aan te kruisen.
  3. Klik op Import starten.
    > My Effectory begint met het verwerken van je medewerkersgegevensbestand. Je wordt op de hoogte gesteld zodra dit is voltooid. Je kunt dan direct je actuele medewerkersgegevens bekijken op het tabblad Medewerkers.

Let op: zorg ervoor dat je waarden bij Medewerkers-ID bij elke upload consistent zijn! Dit is hoe My Effectory medewerkers herkent en detecteert of er records moeten worden toegevoegd, aangepast of verwijderd.