Waar vind ik My Feedback van het onderzoek?

My Feedback-account
Wanneer jouw organisatie ervoor gekozen heeft om van de My Feedback pagina gebruik te maken, kan je na het invullen van de vragenlijst je direct registeren voor een My Feedback-account. Je hebt altijd de mogelijkheid je op een later tijdstip te registreren, dit hoeft niet direct na het invullen van de vragenlijst. Je kan alleen een account aanmaken met het e-mailadres dat bij ons is aangeleverd door jouw werkgever.

Je kiest zelf een wachtwoord. In het wachtwoord moet altijd een hoofdletter, een speciaal teken (#$%^&) en een cijfer opgenomen worden. Hierna kan je inloggen met je e-mailadres en jouw zelfgekozen wachtwoord en zo je feedback inzien.

Het inlogscherm ziet er als volgt uit. Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, gebruikt je de link onder de gele login button, 'wachtwoord vergeten'.

Problemen met inloggen?
Mocht het niet lukken om een My Feedback-account aan te maken, dan kun je het beste contact opnemen met een van onze medewerkers. Je vindt onze contactgegevens hier.