Kunnen er tijdens de reponsperiode nog medewerkers verwijderd worden?

Het kan natuurlijk zo zijn dat er collega’s ziek worden, op vakantie zijn of om andere reden afwezig zijn en toch niet meedoen aan een Teamie. Gedurende de meting kan je de Teamie aanpassen. Je klikt linksboven in het startscherm een menu open en klikt op ‘Teamie aanpassen’.

Je ziet onder het blokje respons ook een knop ‘Teamie aanpassen’ staan. Deze knop zal je naar dezelfde pagina brengen om de gewenste wijzigingen door te voeren.