Kan een organisator de responsperiode ook verkorten als de Teamie al gestart is?

Mogelijk heb je als organisator de responsperiode op twee weken ingesteld, maar heb je al sneller inzicht in de resultaten nodig. Zodra alle deelnemers de Teamie invullen, wordt deze gesloten en krijg je direct inzicht in de resultaten. Zo kan de Teamie dus eerder sluiten dan de ingestelde responsperiode. Wil je de Teamie sluiten wanneer nog niet alle collega’s deelnamen? Dan kan je als organisator gebruik maken van deze knop: