Hoe kan ik iemand anders organisator van de Teamie maken?

Een teamie kan meer dan één organisator hebben. Je kan elk teamlid aanduiden als organisator. Een teamie heeft minimaal een organisator. Als je zou willen kan je ook elk teamlid organisator maken. Dit betekent dat meerdere mensen een teamie kunnen starten. Eerst maak je een teamie aan. Dan kan je een of meerdere organisatoren toevoegen. Dit doe je als volgt:

1. Voeg de gewenste collega toe met naam en mailadres. Beneden op de startpagina vind je de optie ‘Team aanpassen’. Ga naar teamleden beheren en klik op de blauwe knop om een teamlid toe te voegen.

2. Geef vervolgens aan dat deze collega ook organisator kan worden, door het bolletje naar rechts te slepen.

3. Wanneer een collega al toegevoegd is, maar je deze alleen nog organisator wilt maken, klik je op de naam van de desbetreffende collega. Deze persoon hoef je niet opnieuw toe te voegen, je kan deze persoon organisator maken door het bolletje naar rechts te schuiven.