Hoe kan ik een nieuwe Teamie starten?

Met een paar muisklikken start een organisator een Teamie voor zijn of haar team. Het enige dat je moet invullen is: een teamnaam, de responsperiode en de e-mailadressen van de collega’s die mee doen. Met één druk op de knop ontvangen alle deelnemers een uitnodiging om aan Teamie mee te doen. Je kan deze stappen alleen doorlopen als je organisator bent van Teamie.

1. Je logt in op portal.teamie.nl

2. Beneden op de pagina vind je de optie ‘nieuwe Teamie starten’. Je opent dit menu en klikt op de blauwe knop ‘start nieuwe Teamie’.

3. Kies een naam voor je team.

4. Geef aan hoe lang je de vragenlijst open wilt zetten.

5. Voer dan de naam en mailadressen van je teamleden in. Er moeten minimaal vijf personen uitgenodigd worden. Ook kan je een gast toevoegen, bijvoorbeeld een trainer of adviseur. Deze gasten kunnen de resultaten inzien, maar nemen niet deel aan Teamie. Dit kan bijvoorbeeld ook handig zijn voor collega’s die net in dienst zijn.

6. Selecteer de taal voor de uitnodigingsmail. Je kan kiezen tussen Nederlands en Engels. Wanneer je akkoord gaat met de spelregels van Teamie kan je deze versturen door de blauwe knop ‘verstuur Teamie’ te gebruiken. Al je teamleden ontvangen dan de uitnodigingsmail!