Wachtwoord vergeten voor My Effectory?

Wachtwoord vergeten?

Je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen voor jouw My Effectory account door de volgende
stappen te volgen:

1. Ga naar de pagina my.effectory.com.
  2. Vul je e-mailadres in waarop je de uitnodiging hebt ontvangen.
  3. Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ onder de knop inloggen.
  4. Klik in het volgende scherm op de knop ‘Wachtwoord wijzigen’
  5. Er wordt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten naar je e-mailadres gestuurd.
  6. Klik op de link, je kunt nu een nieuw wachtwoord instellen. In het wachtwoord moeten altijd een hoofdletter, een speciaal teken en een cijfer staan.