Wat staat er op My Effectory, en waar?

Nadat je bent ingelogd op het My Effectory, kom je terecht op een pagina waar je alle benodigde informatie kunt vinden: de respons, de resultaten en het actieplan.

Met behulp van de menubalk aan de linkerkant van je scherm, kun je rechtstreeks naar de respons of de resultaten gaan. Als je in het menu op ‘Respons’ klikt, kun je de actuele respons volgen. Klik je op de link ‘Resultaat & Actie’dan kom je in het gedeelte waar je de resultaten online kunt inzien, kunt kiezen voor het downloaden van de PDF/PPT-rapporten of naar het online actie plan kunt gaan.

Als het menu niet direct in beeld in na het inloggen in My Effectory, klik dan op de drie liggende streepjes links boven, dan verschijnt het menu aan de linkerkant.