Mag ik meerdere antwoorden op een vraag geven?

Bij vrijwel alle gesloten vragen wordt er van je gevraagd om één antwoord te geven. Als je meerdere antwoorden aankruist op de vragenlijst waar er maar één antwoord mag worden ingevuld, dan wordt dit door Effectory als 'geen antwoord' geïnterpreteerd. Als bij de vraag wordt uitgelegd dat er meerdere antwoorden kunnen worden gegeven, dan mag je meerdere antwoorden aankruisen.
Bij de open vragen kun je de gehele ruimte, binnen de kaders, gebruiken om een antwoord op de vraag te formuleren.