Mitä teknisiä ominaisuuksia vaaditaan, jotta Teamie toimii (työ)koneellani?

Jos sinulla on käytössäsi jokin seuraavista selaimista, Teamie toimii moitteettomasti:

Firefoxin uusin versio

Safarin uusin versio Mac-koneille

Google Chromen uusin versio

Internet Explorer 11+

Jos odottamatta käy niin, että Teamie-sähköpostiviestit eivät tule perille tai Teamie-sivu ei toimi, lisää alla eritellyt tiedot sallittujen listalle (tällaisessa tapauksessa organisaatiosi on valinnut tiettyjä asetuksia, jotka estävät Teamien toiminnan).

Organisaatiosi ICT-osasto voi tehdä tämän puolestasi! Jos heillä on kysyttävää, he voivat ottaa yhteyttä Effectoryn tukeen osoitteessa helpdesk@effectory.nl.

Kutsut sisältävien sähköpostiviestin lisääminen sallittujen listalle (joukkosähköpostiviestit):

Verkkotunnus: @teamie.nl

FQDN: mail3.effectory.nl

Sähköpostipalvelimen IP: 198.2.134.34

Käytettyjen verkkopalvelinten lisääminen sallittujen listalle

https://questionnaire.teamie.nl

https://portal.teamie.nl

https://webapi.teamie.nl

https://signin.effectory.com

Lisäksi voidaan myös tarkistaa, toimivatko kaikki tärkeät tekniset ominaisuudet:

https://portal.teamie.nl/checks.html.