Unohditko salasanasi Teamie-tiliisi?

Sellaista sattuu! Teamien sisäänkirjautumissivun kautta pääset helposti luomaan uuden salasanan. Mene osoitteeseen portal.teamie.nl ja syötä sähköpostiosoite, jota käytät Teamieen kirjautumiseen. Tämän jälkeen pääset näytölle, jossa salasana täytetään. Paina keltaisen sisäänkirjautumispainikkeen alla olevaa ”Unohditko salasanasi?” -painiketta. Salasanoissa täytyy aina olla iso kirjain, numero ja merkki, kuten %$#.