Voidaanko työntekijöitä poistaa myös vastausajan aikana?

Tietysti. Työtovereita saattaa sairastua, jäädä lomalle tai olla pois jostakin muusta syystä, niin että he eivät pysty osallistumaan Teamieen. Teamieta voidaan muokata kyselyn aikana. Napsauta vain aloitusnäytön vasenta yläkulmaa valikon avaamiseksi ja napsauta sitten kohtaa ”Muokkaa Teamieta”.

Löydät ”Muokkaa Teamieta” -painikkeen myös vastausotsikon alta. Molemmat vaihtoehdot vievät sinut samalle sivulle, missä voit tehdä haluamasi muutokset.