Kuinka joku voidaan lisätä Teamieen ilman, että tuon henkilön täytyy osallistua?

Kuinka voin aloittaa uuden Teamien?

Järjestäjä voi aloittaa Teamien tiimilleen vain muutamalla napsautuksella. Hänen tarvitsee vain täyttää tiimin nimi, vastausaika ja työtovereiden sähköpostiosoitteet, jotta he pääsevät osallistumaan. Vain yhdellä napsautuksella kaikki osallistujat saavat kutsun osallistua Teamieen. Voit toimia näin ainoastaan, jos olet Teamie-järjestäjä.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa portal.teamie.nl
  2. Sivun alalaidasta löydät kohdan ”Aloita uusi Teamie”. Avaa tämä valikko ja napsauta sinistä ”Aloita uusi Teamie” -painiketta.
  3. Valitse tiimillesi nimi.
  4. Ilmoita, kuinka kauan haluat pitää kyselylomakkeen saatavilla.
  5. Syötä tämän jälkeen tiimisi jäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet. Sinun täytyy kutsua vähintään viisi henkilöä. Voit myös lisätä vieraan, esimerkiksi kouluttajan tai konsultin. Nämä vieraat voivat tarkastella tuloksia, mutta he eivät osallistu Teamieen. Tämä voi myös olla kätevä vaihtoehto uusille, vasta työssään aloittaneille työtovereille.
  6. Valitse kutsuviestin kieli. Voit valita joko hollannin tai englannin kielen.Kun hyväksyt Teamien säännöt, pääset lähettämään kutsun napsauttamalla sinistä ”Lähetä Teamie” -painiketta. Näin kaikki tiimisi jäsenet saavat kutsun sähköpostiinsa.