Kuinka kauan Teamie voidaan pitää auki?

1. Kirjaudu sisään osoitteessa portal.teamie.nl
  1. Sivun alalaidasta löydät kohdan ”Aloita uusi Teamie”. Avaa tämä valikko ja napsauta sinistä ”Aloita uusi Teamie” -painiketta.
  1. Voit valita ajaksi yksi, kaksi tai kolme viikkoa tai voit henkilökohtaisesti valita ajan nykyhetken ja kolmen viikon väliltä. Tämän jälkeen voit ilmoittaa päivän ja ajan, jolloin Teamie avautuu ja sulkeutuu. Näin voit valmistella Teamien myös tulevaa ajanjaksoa varten.
  1. Teamie sulkeutuu aiemmin, jos kaikki tiimisi jäsenet ovat täyttäneet ja lähettäneet kyselylomakkeen.