Kuinka voin tehdä jostakin toisesta henkilöstä Teamien järjestäjän?

Teamiella voi olla useampi järjestäjä. Voit nimetä kenet tahansa tiimin jäsenen järjestäjäksi. Näin ollen myös useampi ihminen voi aloittaa Teamien. Tämä tapahtuu seuraavalla tavalla:

1. Lisää haluamasi työtoverin nimi ja sähköpostiosoite. Aloitussivun alalaidasta löydät kohdan ”Muokkaa tiimiä”. Mene kohtaan hallitse tiimin jäseniä, napsauta sinistä painiketta ja lisää tiimin jäsen. mceclip0.png
  1. Määritä sen jälkeen, että tästä työtoverista voi myös tulla järjestäjä vetämällä ympyrä oikeaan laitaan.
  1. Jos työtoveri on jo lisätty mutta haluat tehdä hänestä järjestäjän, napsauta kyseisen työtoverin nimeä. Sinun ei tarvitse lisätä kyseistä henkilöä uudelleen, vaan saat tehtyä hänestä järjestäjän vetämällä ympyrän oikeaan laitaan.