My Effectory -tilini käyttö on estetty. Mitä minun tulee tehdä?

Jos olet yrittänyt kirjautua sisään liian monta kertaa väärällä salasanalla, My Effectory estää automaattisesti tilisi käytön. Voit poistaa tämän eston itse napsauttamalla ”Unohditko salasanasi?” ja toimimalla seuraavalla tavalla:  

  1. Mene sivulle my.effectory.com.
  2. Syötä sama sähköpostiosoite, johon sait kutsun.
  3. Napsauta linkkiä ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumispainikkeen alapuolelta.
  4. Napsauta seuraavalla näytöllä näkyvää ”Vaihda salasana” -painiketta.
  5. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään linkki, jonka kautta pääset vaihtamaan salasanasi.
  6. Napsauta linkkiä, niin pääset asettamaan uuden salasanan. Salasanoissa täytyy aina olla iso kirjain, erikoismerkki ja numero.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/2 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Kommentit

0 kommenttia

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.