Mitä My Effectoryssa on ja missä?

Kun olet kirjautunut sisään My Effectoryyn, sinut ohjataan sivulle, josta löydät tarvittavat tiedot: vastausmäärän, tulokset ja toimintasuunnitelman.

Näytön vasemmassa reunassa olevalla valikkopalkilla pääset suoraan vastausmäärään tai tuloksiin. Jos napsautat valikon kohtaa ”Vastausmäärä”, pääset seuraamaan toteutunutta vastausmäärää. Napsauta ”Tulokset ja toiminta” -linkkiä, niin pääset osioon, jossa pääset katsomaan tuloksia verkossa, voit valita PDF/PPT-raporttien lataamisen tai siirtyä verkossa olevaan toimintasuunnitelmaan.

Jos valikko ei ilmesty näytölle välittömästi My Effectoryyn sisäänkirjautumisen jälkeen, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevia kolmea vaakaraitaa, niin valikko ilmestyy vasempaan reunaan.