Mistä oman tiimin tulokset löytyvät?

Jos olet jonkin tiimin tai osaston esimies, löydät tämän tiimin tulokset My Effectorysta

Heti kun tulokset ovat saatavilla, saat Effectorylta sähköpostiviestin, jossa on linkki My Effectoryyn. Tämän linkin kautta voit kirjautua sisään omalla salasanallasi. My Effectoryssa pääset näkemään vastaustiedot ja tarkastelemaan tiimisi tuloksia. Pääset näkemään kyselyn vastausmäärän tai tulokset vasemmassa reunassa olevan valikon kautta.

Jos valikko ei ilmesty näytölle välittömästi My Effectoryyn sisäänkirjautumisen jälkeen, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevia kolmea vaakaraitaa, niin valikko ilmestyy vasempaan reunaan.

Raportin lataus ja tulostus?
My Effectoryssa näkyviä tuloksia voidaan myös tarkastella tai ne voidaan ladata PDF- tai PPT-tiedostoina. Löydät tulokset napsauttamalla vasemmassa reunassa olevan valikon linkkiä ”Tulokset ja toiminta”. ”Tulokset ja toiminta” -kohdan alla olevat tiedot ovat samat, jotka löytyvät myös PDF-raportista. Painike, jolla tulokset voidaan ladata PowerPoint- ja PDF-muotoon, löytyy näytön oikeasta yläkulmasta.

Eri ryhmien tulokset?
Jos sinulla on esimiehenä pääsy eri ryhmien tuloksiin, löydät eri tiimiraportit navigoimalla alla olevalla painikkeella (näytön vasemmassa reunassa).

Tuloksia käsittelemään?
Tiimisi tulokset tulevat näkyviin interaktiivisesti. Voit selailla tuloksia ja kiinnittää tiettyjä tietoja (tallentaen), niin että niitä voidaan käyttää toimintasuunnitelmaan. Näin pysyt aina selvillä siitä, mihin tulokseen tai tietoon sinulla on jokin tietty toiminta