Kuinka luon tilin My Effectory -osioon?

Esimiehenä saat automaattisesti sähköpostiviestin, jossa on kutsu kirjautua My Effectoryyn, kun kysely alkaa. Sähköpostiviestin linkin kautta pääset verkkosivulle, jossa voit luoda tilin.

Käytämme sähköpostiosoitettasi tilin käyttäjätunnuksena ja pyydämme sinua valitsemaan vahvan salasanan sen varmistamiseksi, että kaikki tiedot voidaan säilyttää turvallisesti ja nimettömästi. Tämän jälkeen saat linkin, jolla pääset aktivoimaan tilisi.

Ensimmäisen käyntisi jälkeen voit kirjautua sisään suoraan sivun My Effectory kautta.