Etkö pysty kirjautumaan sisään My Effectoryyn?

Jos sisäänkirjautuminen My Effectoryyn ei onnistu, syitä voi olla useita.

Onko sähköpostiosoite tuntematon?

Yksi syy voi olla se, että tietosi on rekisteröity virheellisesti organisaatioltasi saamaamme esimiestiedostoon. Voit ottaa yhteyttä esimieheesi ja kysyä, kuka on vastuussa kyselystä organisaatiossanne.

Jos tämä ei ole syy siihen, miksi sisäänkirjautuminen ei onnistu, saat parhaiten yhteyttä yhteen työntekijöistämme chattimme kautta (joka löytyy näytön oikeasta alakulmasta), lähettämällä meille yhteydenottopyynnön verkossa tai soittamalla meille. Yhteystietomme löytyvät yhteystietosivulta.

Estetty?

Jos olet yrittänyt kirjautua sisään liian monta kertaa väärällä salasanalla, My Effectory estää automaattisesti tilisi käytön. Voit poistaa tämän eston itse napsauttamalla ”Unohditko salasanasi?” -painiketta ja toimimalla seuraavalla tavalla:

1. Mene sivulle effectory.com.
  2. Syötä sama sähköpostiosoite, johon sait kutsun.
  3. Napsauta linkkiä ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumispainikkeen alapuolelta.
  4. Napsauta seuraavalla näytöllä näkyvää ”Vaihda salasana” -painiketta.
  5. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään linkki, jonka kautta pääset vaihtamaan salasanasi.
  6. Napsauta linkkiä, niin pääset asettamaan uuden salasanan. Salasanoissa täytyy aina olla iso kirjain, erikoismerkki ja numero.

Lukittu?

Jos My Effectoryn tilisi on lukittu, neuvomme sinua ottamaan yhteyttä yhteen Effectoryn työntekijöistä chattimme kautta (joka löytyy näytön oikeasta alakulmasta), lähettämällä yhteydenottopyynnön verkossa tai soittamalla tukipalveluun Alankomaissa numeroon 0800 333 32 86 ja Alankomaiden ulkopuolella numeroon 0031 20 30 50 1033.