Olen kadottanut kutsun kyselyyn, mitä minun pitäisi tehdä nyt?

Kadotitko kutsusi tai oletko vahingossa poistanut kutsun sisältäneen sähköpostiviestin?Ei hätää. Voit pyytää uuden kutsun seuraavan kolmen kohdan opastamalla tavalla:

1. Aloitussivulla näet kuvakkeen, jonka nimi on ”kadonnut kutsu”.

2. Napsauta tätä kuvaketta avataksesi näytön, jossa voit sitten syöttää sähköpostiosoitteesi

3. Tämän jälkeen saat syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen välittömästi linkin kyselylomakkeeseen.

Jos järjestelmämme ei tunnista sähköpostiosoitettasi, saat parhaiten yhteyttä yhteen työntekijöistämme chattimme kautta (joka löytyy näytön oikeasta alakulmasta). Vaihtoehtoisesti voit myös etsiä yhteystietomme käyttämällä aloitussivun yhteydenottopainiketta.