Voinko sulkea kyselylomakkeen ja täyttää sen loppuun toisella kertaa?

Voit tallentaa kyselylomakkeen, niin että voit jatkaa vastaamista myöhemmin. Kyselylomakkeen yläreunassa on painike, josta se voidaan tallentaa. Kun napsautat painiketta, kyselylomake ja annetut tiedot tallennetaan.

Jos tämä painike puuttuu kyselylomakkeeltasi, olet saanut kyselylomakkeidemme uusimman version, jossa vastaukset tallentuvat automaattisesti. Kun kyselylomakkeen täyttöaika tulee umpeen, käsittelemme ainoastaan lähetetyt kyselylomakkeet, emme siis niitä, jotka oli ainoastaan toistaiseksi tallennettu

Vastaamisen jatkaminen toistaiseksi tallennettuun lomakkeeseen?

Jos haluat jatkaa kyselylomakkeen täyttämistä, avaa kyselylomake napsauttamalla henkilökohtaista linkkiäsi. Näin vastauksesi ladataan ja pääset jatkamaan kyselylomakkeen täyttämistä.