Kutsuni on lähetetty väärään osoitteeseen. Mitä minun tulee tehdä?

Onko kutsusi lähetetty väärään (sähköposti- tai posti-) osoitteeseen?

Ota yhteyttä yhteen työntekijöistämme chattimme kautta (joka löytyy näytön oikeasta alakulmasta) tai etsimällä yhteystietomme käyttämällä aloitussivun yhteydenottopainiketta. Työntekijämme voivat korjata osoitetietosi ja lähettää kutsusi uuteen osoitteeseesi. Olemme saaneet tietosi työnantajaltasi. Korjaamme tiedot omiin tiedostoihimme, mutta ne eivät tule automaattisesti korjatuiksi työnantajasi tiedostoihin.