En ole saanut kutsua – mitä nyt tapahtuu?

Etkö saanut kutsua? Vai etkö ole varma, saitko kutsun mutta poistit sen vahingossa?
Ei hätää. Seuraavan kolmen kohdan avulla voit tarkistaa, oletko jo saanut kutsun:

1. Aloitussivulla näet kuvakkeen, jonka nimi on ”kadonnut kutsu”.

2. Napsauta tätä kuvaketta avataksesi näytön, jossa voit sitten syöttää sähköpostiosoitteesi.

3. Tämän jälkeen saat syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen välittömästi linkin kyselylomakkeeseen.

Jos järjestelmämme ei tunnista sähköpostiosoitettasi, saat parhaiten yhteyttä yhteen työntekijöistämme chattimme kautta (joka löytyy näytön oikeasta alakulmasta). Vaihtoehtoisesti voit myös etsiä yhteystietomme käyttämällä aloitussivun yhteydenottopainiketta. Näin työntekijämme voivat tarkistaa, löydytkö osallistujatiedostosta.

Voi olla, ettei sinua ole kutsuttu osallistumaan kyselyyn esimerkiksi siksi, koska olet vasta aloittanut työt kyseisessä organisaatiossa tai koska työskentelet freelance-pohjalta. Työntekijämme ohjaa sinut sitten ottamaan yhteyttä oikeaan henkilöön organisaatiossasi. Tältä yhteyshenkilöltä voit selvittää, miksi et ole saanut kutsua.