Unohditko salasanasi Oma palaute -tiliisi?

Voit henkilökohtaisesti pyytää uutta salasanaa Oma palaute -tiliisi seuraavalla tavalla:

1. Mene sivulle: https://myfeedback.effectory.com
  2. Napsauta sisäänkirjautumispainikkeen vierestä löytyvää ”Unohditko salasanasi” -painiketta. Näytölle ilmestyy alla esitetty näyttö.
  3. Syötä sähköpostiosoite, jota käytit Oma palaute -tilin luomiseen.
  4. Tämän jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa on linkki salasanan vaihtamiseen.
  5. Napsauta linkkiä, niin pääset asettamaan uuden salasanan. Salasanoissa täytyy aina olla iso kirjain, erikoismerkki (kuten %^&*) ja numero.