Mistä kohtaa kyselyä löydän ”Oma palaute” -osion?

Oma palaute -tili
Jos organisaatiosi on valinnut käyttää Oma palaute -sivua, voit rekisteröidä käyttöösi Oma palaute -tilin heti, kun olet täyttänyt ja lähettänyt kyselylomakkeen. Voit myös rekisteröityä milloin tahansa myöhemmin – rekisteröitymistä ei ole pakko tehdä välittömästi kyselylomakkeen täyttämisen jälkeen. Voit luoda tilin ainoastaan työnantajasi toimittamalla sähköpostiosoitteella.

Salasanan voit valita itse. Salasanoissa täytyy aina olla iso kirjain, erikoismerkki (#$%^&) ja numero. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla ja näkemään palautteesi.

Sisäänkirjautumissivu näyttää seuraavanlaiselta. Jos olet unohtanut salasanasi, käytä keltaisen sisäänkirjautumispainikkeen alla olevaa ”Unohditko salasanasi” -linkkiä.

Ongelmia sisäänkirjautumisessa?

Jos Oma palaute -tilin luominen ei onnistu, ota yhteyttä yhteen työntekijöistämme chattimme kautta (joka löytyy näytön oikeasta alakulmasta) tai etsimällä yhteystietomme täältä.