Mistä tiedän, että kyselylomakkeeni on tullut perille?

Mistä tiedän, ovatko vastaukset saapuneet Effectorylle?
Kyselylomakkeesi suljetaan vastausten lähettämisen jälkeen. Jos saat ilmoituksen siitä, että olet täyttänyt kyselylomakkeen loppuun, Effectory on saanut vastauksesi. Näytöllesi ilmestyy seuraava ilmoitus:

Pystytkö edelleen avaamaan kyselylomakkeen?
Jos pystyt edelleen avaamaan kyselylomakkeen ja antamaan vastauksia, vastauksesi eivät ole tulleet perille. Voit lähettää kyselylomakkeen uudelleen painamalla alla olevan kuvan osoittamaa, viimeisellä sivulla tai kyselylomakkeen alareunassa olevaa ”lähetä”-painiketta: